Leave Your Message

E hoʻolālā i kāu ʻōmole Sunscreen ponoʻī me mākou!

2024-04-30

I ke ao nani o kēia wā, ʻo ke kū ʻana i waho ka mea a pau. Makemake nā mea kūʻai aku i nā huahana ʻaʻole hana wale nō akā maikaʻi nō hoʻi ma kā lākou mau papa. Me kā mākou lawelawe ʻōmole sunscreen maʻamau, hiki iā ʻoe ke hana i ka ʻeke e like me kāu hōʻailona.

No laila, pono ʻoe e hoʻohana i ka pale lā ma ka home? ʻOiaʻiʻo! ʻOiai inā ʻoe i loko o ka hale, hiki i kēlā mau kukuna UV pōʻino ke hiki iā ʻoe ma nā puka makani a me nā puka. E pili ana i ka pale ʻana i kou ʻili, ma hea ʻoe.

I kēia manawa, pehea e hana ai i kāu brand sunscreen pono'ī? ʻOi aku ka maʻalahi ma mua o kou manaʻo. Me kā mākou alakaʻi alakaʻi a me nā mea waiwai kiʻekiʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻokō i kāu ʻike. Inā ʻoe e hoʻomaka ana mai ka hoʻomaka ʻana a i ʻole e hōʻoluʻolu i kāu laina e kū nei, eia mākou e kōkua iā ʻoe i kēlā me kēia pae o ke ala.

Eia ke kumu e koho ai ʻoe iā mākou:

1. Nā Mea Hana Kiʻekiʻe: Hana ʻia kā mākou mau ʻōmole mai nā plastic kiʻekiʻe, no laila ua paʻakikī lākou e mālama i kekahi mea.

2. Hoʻopilikino pau ʻole: Inā makemake ʻoe i ka sleek a me ka hou a i ʻole ka wiwo ʻole a me ka ʻālohilohi, loaʻa iā mākou nā koho e hoʻohālikelike i ka vibe o kāu brand.

3. Kokua akamai : Aia kā mākou mau mea hoʻolālā e alakaʻi iā ʻoe ma ke kaʻina hana, mai ka noʻonoʻo ʻana i ka hana. E hōʻoia mākou e lilo kāu ʻike i mea maoli.

4. Palekana Mua : E hoʻomaha mālie me ka ʻike ʻana i kāu mau ʻōmole maʻamau i kūpono i nā kūlana palekana āpau. Mālama mākou i nā mea āpau.

5. Pili kālā : ʻAʻole pono e wāwahi ka waihona kālā. He hoʻokūkū kā mākou mau kumukūʻai, no laila hiki iā ʻoe ke hana i kahi mea weliweli me ka ʻole o ka puhi ʻana i kāu kālā.

Me Choebe, hiki iā ʻoe ke hana i ka pale pale pale ʻaʻole wale e pale i kāu huahana akā hoʻonui pū i kāu hōʻailona. Inā ʻoe e hoʻomaha ana ma ka home a i ʻole e hoʻomaka ana i kahi laina hou, ʻo kā mākou lawelawe ʻo Design Your Own Sunscreen Bottle kāu tikiki e kū ai i waho o ka lehulehu nani.

E hui pū me mākou i kēia lā a e hoʻomaka kākou e hoʻolālā!

666.png